Hvad betyder et specifikt begreb? Hvorfor kigger man det?

Hos LÅNMIGPENGE gennemgår vi forskellige svære begreber, sådan at du er bedst muligt klædt på, til at gå ud på lånemarkedet. Vi bestræber os på at dække de mest brugte begreber, som man kan støde på, når det kommer til lån og økonomi.

laanmigpenge-maskot-til-lån

Begreber - hvorfor?

Vi har stødt på en del brugere nu, som er blevet usikre på, hvad de forskellige begreber i virkeligheden betyder. Der er ikke noget at sige til at man bliver en smule usikker, når man skal til at tage en stor beslutning om at låne penge, men lidt pludselig sidder og skal tage stilling til noget, man ikke ved hvad betyder. Derfor har vi bestemt os for, at vi vil prøve at dække de mest almindelige begreber.

Vi har lavet forskellige sider, hvor man kan finde en uddybende forklaring på, hvad det betyder. Vi prøver på at komme med konkrete eksempler på, hvad det egentlig er for noget, og ved hvilke lån du kan støde på disse.

Kan vi stole på jeres definitioner på begreber?

Vi prøver selvfølgelig at gøre disse guides til noget man kan forstå. Det vil sige at vi prøver at omskrive det til noget, man som almindeligt menneske ville kunne forstå. Derfor kan man nogle gange komme med eksempler, som ikke alle ville erklære sig enige i. Dog vil vi altid have den rigtige definition med, som man ser i retskrivningsordbogen.

Vi kommer også med artikler, som kan være mere generelle ting, hvor man kan skabe sig en bedre forståelse. Det kunne blandt andet være, hvordan man finder sit rådighedsbeløb.

Skulle du have nogle begreber, som du ikke mener at kunne finde herinde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på hej@laanmigpenge.dk