Samlelån - Spar penge hver måned

Samle dine lån et sted og spar de høje renter væk. Det skaber også et bedre overblik over din økonomi.

laanmigpenge-maskot-til-lån

Samlino

Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Dine fordele med lån fra Samlino
Helt gratis
Nemt, sikkert og anonymt
Uforpligtende
Hurtigt og nemt
Beregningseksempel: Lånebeløb på 10.000 kr. med en variabel rente på 6,0 % og et oprettelsesgebyr på 1.500 kr. (ÅOP på 9,18 %). De totale kreditomkostninger er på 6.821 kr. og det samlede beløb der skal tilbagebetales er 16.821 kr.

Lånio

Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Dine fordele med lån fra Lånio
Rente begyndende fra 3,49%
Hurtig svartid - Få pengene med det samme
Sammenlign lånetilbud fra flere banker
Fleksible lånemuligheder
Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret.
betænksom

Hvad er et samlelån?

glad for at låne penge

Er det bare det?

blinker efter at have lånt penge

Tak for hjælpen

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor vælge et samlelån?

  Et samlelån er en rigtig god vinkel, hvis du har flere forskellige lån. Det er nemlig sådan, at man betaler rente på hvert enkelt lån. Nogle kviklån kendes ved, at renten godt kan være høj. Har man derfor flere af disse, så ville man med fordel kunne kigge efter at få samlet sine lån under et tag. Udover en samlet lavere rente, så er der faktisk flere fordele, hvis man vælger at samle sine lån. Vi vil på denne side komme lidt mere ind på begrebet samlelån.

  Det her kan du få med et samlelån

  Vælger du at ansøge om et samlelån, så er der nogle ting, som du vil få glæde af.

  • Alle dine lån bliver lavet om til et enkelt samlelån.
  • Alle dine eksisterende lån bliver indfriet - og det er ikke noget du selv skal gøre. Dette bliver gjort for dig.
  • Du vil øjensynligt få flere penge hver måned - dit rådighedsbeløb bliver større.
  • Du skal kun tænke på, at dine lån skal afdrages et sted. Det vil sige at du kun skal betale en regning for dine lån.

  Om end disse fordele måske ikke lyder af så meget, udover det at du får flere penge, så må man ikke undervurdere, hvor meget tid det kan spare en. I stedet for at skulle betale forskellige regninger til flere forskellige låneudbydere, så skal der kun betales en. Samtidig bevirker det også, at man ved hvornår det skal betales. På den måde kan man nemmere gennemskue sit reelle rådighedsbeløb.

  Hvordan får du et samlelån?

  Ønsker du at sammenlægge dine mindre lån til et stort, så er det faktisk ikke fordi, at det er så svært. Processen foregår lidt på samme måde, som hvis man skal søge et online lån. Vi har samlet nogle af de udbydere der findes på markedet. Hvis du ønsker at benytte en af disse, så skal du blot klikke på knappen og følge ansøgningen. Ønsker du at bruge en af dem, som vi har valgt at fremhæve, så skal du gøre følgende:

  1. Klik på en af de låneudbydere, som du synes passer til dig.
  2. Indtast de oplysninger som du bliver bedt om på siden. Hvis muligt så vælg samlelån.
  3. Indsend din låneansøgning og afvent svar. Oftest kommer svaret rimelig hurtigt.

  Er du i tvivl om hvor mange lån du vil samle?

  Har du mistet overblikket over, hvor mange lån du har? Måske er du ikke sikker på, hvilke lån du gerne vil have samlet, da du har glemt hvilke der er? Uagtet hvad det kunne være, så kan man altid finde disse svar på SKATS hjemmeside. Herinde kan du se på din årsopgørelse hvilke skyld du har til finansielle institutioner, samt hvad din renteomkostning er på hver enkelt. Grunden til dette er, at alle finansielle institutter har pligt til at indberette din gæld.

  Hvem kan få et samlelån?

  Alle kan i princippet få sammenlagt sine lån, hvis man har nogle. Dog er der selvfølgelig nogle lån, som ikke vil give mening at få lavet om til et samlelån. Et SU-lån som notorisk er kendt for sin lave rente ville næppe kunne betale sig at få omlagt. Men hvis man skal bruge nogle tommelfingerregler, så kan vi lige komme med vores bud:

  • Sammenlæg dine lån hvis du har du flere mindre lån, kassekreditter eller kviklån
  • Sammenlæg dine lån hvis din økonomi er rodet og du ikke kan finde rundt i alle de træk og regninger der kommer.
  • Sammenlæg dine lån hvis du gerne vil have flere penge hver måned, i stedet for at betale høje renter på små lån.
  • Sammenlæg dine lån hvis du godt kunne tænke dig at få en rente, som er lavere end de andre.

  Det har stor betydning for dit rådighedsbeløb

  Dette ville betyde at du har større rådighedsbeløb. Selvom dette lyder lidt mærkeligt, så er den faktisk god nok. Dine lån bliver som sådan ikke mindre, men det gør renten derimod. Du kommer ikke til at betale flere akkumuleret månedlige renter, i stedet betaler du én. Det betyder derfor at dine afdrag bliver mindre hver måned, og derfor også at du har flere penge til dig selv.

  Skal man bare tage det første og bedste?

  Selvom du gør dette for at spare penge, så er det stadig vigtigt, at du sammenligner de forskellige samlelån inden du gør noget. Det skal jo helst være sådan, at det er det bedste for dig. Vi anbefaler at man bruger ÅOP til at lave sit sammenligningsgrundlag. Denne giver en indikation på, hvad du egentlig kommer til at betale af på lånet hvert år. Denne er ikke 100% entydig, men den er uden tvivl den bedste indikation på omkostningen. Derfor kan man med fordel søge et par stykker, og så sammenligne denne, før man tager den endelige beslutning om, hvilket samlelån man skal vælge.

  Hvor mange penge kan jeg samle i et lån?

  Det spænder vidt. Du kan samle lån fra 5.000 kroner op til 500.000 kroner. Det hele afhænger hvor meget du skal bruge. Det er også individuelt fra udbyder til udbyder. Du kan finde mere information omkring dette i vores sammenligning.

  Hvor meget skal jeg låne i mit samlelån?

  Der er ikke noget fast beløb, som du skal låne. Det er heller ikke bestemt, at du skal samle alle dine lån. Det står dig frit for at samle det, som du mener giver mening. Vælger du at låne mere end hvad du skal have samlet, så er det vigtigt at du har sikret din økonomi kan bære dette.

  Amyfinans

  Lånebeløb
  25.000 - 500.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Amyfinans
  Tilbud fra flere lånegivere
  Simpel låneansøgning
  God kundeservice
  Fleksibel låneramme
  Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

  Lendme

  Lånebeløb
  10.000 - 300.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Lendme
  Nummer 1 på Trustpilot
  Danmarks største låneformidler
  Deres kunder sparer i snit 12.500 kr.
  Du får tilbud fra flere banker
  Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,31 - 15,71%. Etb. omk. 2.535 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 179.220 - 266.095 kr.