Lånmigpenge.dk - Hvad er det?

Lånmigpenge.dk er produktet af en observation vi foretog for nogle år siden. Der findes en masse forskellige lån i Danmark, men der er til gengæld ikke særlig meget hjælp. Vi ville gerne hjælpe og derfor opstod vi.

laanmigpenge-maskot-til-lån

Hvem står bag lånmigpenge.dk?

Vi er en samling af forskellige typer, som alle har forskellige baggrunde. Fælles for alle er dog, at vi fandt noget, som vi ikke syntes vi kunne se andre steder. Vi har alle stået steder, hvor vi havde et behov for at kunne låne nogle penge, men det var en jungle. Det betyder at man ikke kunne finde hoved eller hale i noget som helst. Hvem skulle man vælge? Var det overhovedet det rigtige valg? Hvad er et forbrugslån? Hvad er et kviklån? Der var generelt en masse spørgsmål, som ikke var nemme at finde svar på.

Hvad står vi for?

Vi har vores kerneværdier i orden. Vi ønsker gerne at skabe gennemsigtighed igennem vores side. Lånmigpenge.dk vil ikke skjule noget for dens brugere.

Vores side er ikke et repræsentativt udsnit af alle lån på det danske marked! Vores side indeholder lån, som vi har valgt at vise. Fælles for alle disse er, at vi modtager en kommision, når brugere vælger at bruge vores links. Det betyder at vi kan holde siden kørende og hele tiden laver nye guides.

Vi anbefaler aldrig, at man optager lån medmindre man har gennemtænkt dette. Lån ikke flere penge end du kan betale tilbage og lån aldrig penge til at betale eksisterende lån. Har du eksisterende lån så prøv at samle dem under et lån i stedet - det kaldes refinansiering.

Visionen

Vores vision er at blive danskernes foretrukne brand, når man skal sammenligne lån på det danske marked.

Missionen

Vi ønsker at danskerne får den bedste og mest nuanceret hjælp, når man skal ud på lånemarkedet. Vi ønsker at tage reelle problemstillingen inden for det danske lånemarked og afdække disse. Vi ønsker at være helt transparante, sådan at vores brugere ikke er i tvivl om, hvem vi er og hvad vi står for. Vi ønsker at klæde danskerne på, sådan at de blandt andet ved hvad et kviklån dækker over.

Vores CSR profil

Vi er en samling af mennesker, som alle går ind for at være god mod den verden vi lever i. Vi er med på, at vores tiltag blot er en lille del i det store hele. Vi er dog af den overbevisning, at hvis alle gør deres del, så skal det hele nok blive godt. Det er vigtigt at gå forrest med et godt eksempel, og derfor støtter vi også økonomisk såvel som gennem det daglige arbejde flere forskellige organisationer, som gør noget for andre. Du kan se mere nedenfor.

vores partnere

lånio dansk låneudbyder 2020
Bonuslån logo
Modus finans logo
lendon dansk låneudbyder
Vivus.dk logo
Leasy logo
amyfinans dansk låneudbyder 2020
Kassekreditten.dk logo
Fokuslån logo danmark
ferratum dansk lånegiver 2020
Ikke-navngivet-1
Lendme
paymark
Bank Norwegian DK logo
Lunar danmark logo
Turbolån logo
Annafinans logo
Føniks privatlån logo

Vi støtter altid gode sager og lever selv efter det