Lån penge uden sikkerhed

Ønsker du at låne penge uden sikkerhed? Så er du kommet det helt rigtige sted. Vi har samlet flere forskellige lån som alle tilbyder lån uden sikkerhed. Alt du skal gøre er, at vælge det lån fra listen som passer dig, klikke på knappen og udfylde din ansøgning.

laanmigpenge-maskot-til-lån
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  sådan bruger du vores side

  betænksom

  Sammenlign lån uden sikkerhed

  glad for at låne penge

  Vælg dit lån

  blinker efter at have lånt penge

  Ansøg lånet

  Disse overvejelser bør du gøre dig hvis du ønsker et lån uden sikkerhed:

  • Hvad skal du bruge lånet til?
  • Hvor mange penge har du brug for at låne?
  • Hvor meget kan du betale tilbage hver måned?
  • Hvor længe vil du gerne betale af på lånet?
  • Hvor meget af dit rådighedsbeløb kan du undvære hver måned?
  • Hvordan ser din kreditværdighed ud? Har du tidligere haft nogle anmærkninger?

   

  Stiller du dig selv disse spørgsmål, så er du allerede kommet langt. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke kommer til at stille nogen pant. Låner man med sikkerhed, så stiller man aktiver som sikkerhed. Det kan f.eks. være dit hus, din bil eller andet der har værdi. Dette behøves du ikke tage stilling til, hvis du er på udkig efter et lån uden sikkerhed.

  Lån penge uden sikkerhed via vores liste

  Samlino

  Lånebeløb
  10.000 - 500.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Samlino
  Helt gratis
  Nemt, sikkert og anonymt
  Uforpligtende
  Hurtigt og nemt
  Beregningseksempel: Lånebeløb på 10.000 kr. med en variabel rente på 6,0 % og et oprettelsesgebyr på 1.500 kr. (ÅOP på 9,18 %). De totale kreditomkostninger er på 6.821 kr. og det samlede beløb der skal tilbagebetales er 16.821 kr.

  Lendme

  Lånebeløb
  10.000 - 300.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Lendme
  Nummer 1 på Trustpilot
  Danmarks største låneformidler
  Deres kunder sparer i snit 12.500 kr.
  Du får tilbud fra flere banker
  Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,31 - 15,71%. Etb. omk. 2.535 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 179.220 - 266.095 kr.

  Lånio

  Lånebeløb
  10.000 - 300.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Lånio
  Rente begyndende fra 3,49%
  Hurtig svartid - Få pengene med det samme
  Sammenlign lånetilbud fra flere banker
  Fleksible lånemuligheder
  Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret.

  Amyfinans

  Lånebeløb
  25.000 - 500.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Amyfinans
  Tilbud fra flere lånegivere
  Simpel låneansøgning
  God kundeservice
  Fleksibel låneramme
  Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

  Lån penge uden sikkerhed betyder at man ikke stiller nogen form for pant til lånegiver

  Hvorfor ansøger man om lån uden sikkerhed?

  Der kan være mange grunde til, at det er denne låneform, som man vælger at kigge ind i. Men en af de mest almindelige grunde er, at man måske ikke ejer noget, som man ville kunne stille som sikkerhed. Det kan også være at man bare ikke har lyst til at stille en sikkerhed. Helt konkret betyder det også at en lånegiver løber en større risiko, når denne udbyder denne type lån. Det er nemlig sådan, at det bliver sværere for dem at få deres penge, såfremt lånetager ikke kan betale tilbage. Derfor kommer der naturligvis også højere renter på. Renter er nemlig et udtryk for lånegiverens risiko. Jo større risiko de løber, desto højere rente vil der påløbe på låneaftalen.

  Når man søger om lån penge uden sikkerhed, så kommer der en vurdering fra lånegiverens side, hvorefter man så vil blive tilbudt et lån uden sikkerhed eller afvist. Denne type af lån er blevet særdeles populær de seneste par år. Der er flere aspekter til, hvorfor dens popularitet er steget. En af de mest almindelige grunde er, at det hele går meget hurtigere.

  Lån penge uden sikkerhed - derfor er det hurtigere

  Søger man et lån med sikkerhed, så er der mange processer som man skal igennem. For det første så skal der findes et aktivt. Hermed menes at man skal finde en ting af værdi, som lånegiver vil godtage som pant. Når denne er valgt skal den derefter vurderes. Vurderingen vil være en objektiv vurdering, sådan at man kan sikre, at værdien eventuelt ville kunne dække det tab, som lånegiver ville lide. Denne proces kan være ret så langsommelig.

  Når man kigger på lån uden sikkerhed, så er det slet ikke samme proces. Her bliver man vurderet på sine indkomstoplysninger. Det vil altså sige, at lånegiveren kigger mere på, hvordan økonomien hos den pågældende ser ud. Er der råderum, er der fast indkomst, forelægger der en masse lån og er der nogle former for betalingsanmærkninger? Alt dette bliver gjort via indtastede oplysninger samt et tjek i SKAT's registre. På baggrund af dette bliver man faktisk godkendt eller afvist.

  Skal man være opmærksom på noget når det kommer til et lån uden sikkerhed?

  Man skal altid være opmærksom på sin lånekontrakt, da det er denne som gælder. Her vil der være forskellige ting, som kan give dig et helhedsoverblik over det lån som optages. Vi kommer herunder med en lille liste til, hvad vi mener man bør lægge mærke til, hvis man optager et lån uden sikkerhed.

  1. Lånets løbetid
  2. Den månedlige tilbagebetaling
  3. Den effektive rente
  4. Lånealternativer
  5. Andre omkostninger

  Vi gennemgår hver af disse, og giver hermed en begrundelse til, hvorfor det er vi mener det er relevant at have fokus på disse.

  Lånets løbetid

  Find ud af hvornår du har første afdrag og hvornår du har det sidste. På denne måde ved du lige præcis hvor længe du kan forvente at skulle betale tilbage på lånet. Samtidig giver det dig også en idé om, hvad det kommer til at koste. Man kan lægge alle afdrag sammen, og så kan man se det samlede beløb som man betaler tilbage.

  Den månedlige tilbagebetaling

  Hvilket afdrag skal du betale hver måned. Denne er en vigtigt indikation, da du skal være sikker på, at du kan undvære denne mængde i dit rådighedsbeløb hver eneste måned. Denne kan du med fordel lægge ind i dit budget, sådan at du kender dit nye rådighedsbeløb.

  Den effektive rente

  Den effektive rente er den parameter der kommer den reelle omkostning nærmest. Det betyder at det er denne som kan give den bedste idé om, hvad det reelt vil koste at optage dette lån uden sikkerhed. En god idé er, at man sammenligner forskellige lånetilbud på baggrund af denne parameter. Den laveste vil umiddelbart også være det billigste lån.

  Lånealternativer

  I forlængelse af ovenstående, så kan det være en god idé, at man sammenligner flere forskellige lånetilbud. Det kan være der findes billige lånealternativer derude. Derfor kan man med fordel bruge en låneservice, som f.eks. lånio. De sender din låneansøgning til flere forskellige banker, som alle vil vurdere og eventuelt give et tilbud.

  Andre omkostninger

  Sørg for at læse kontrakten igennem, så du kender de forskellige omkostninger der kan være forbundet med lånet. Det kan f.eks. være sådan noget med omkostninger forbundet med at betale ved girokort. Det er også en god idé, at man gør sig bevidst om, hvad det eventuelt vil koste, hvis der kommer en for sen betaling.

  Nova finans

  Lånebeløb
  8.000 - 75.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Nova finans
  Lav rente
  Sikker ansøgning
  Hurtigt svar
  Uforpligtende!
  Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

  Annafinans

  Lånebeløb
  3.000 - 75.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Annafinans
  Hurtigt svar på din ansøgning
  Penge på din konto samme dag
  Sikker proces med NemID
  Ansøgning, der er nem at udfylde
  Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 941 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). Samlede kreditomk.: 16.442 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 56.442 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

  Lån penge uden sikkerhed - Fordele og ulemper ved optagelse af et lån uden sikkerhed

  Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper i forbindelse med lån penge uden sikkerhed. Dette er ikke en facit liste, men blot en repræsentation af vores holdninger til det.

  FORDELE:

  1. Det er hurtigt og nemt

  Når man skal ansøge et lån uden sikkerhed, så er en af de helt umiddelbare fordele, at det hele bare er nemmere. Man skal ikke fysisk møde op nogle steder. Det hele kan gøres via en smartphone, computer eller tablet. Samtidig er der i mange tilfælde mulighed for, at man kan nøjes med at sende en ansøgning, som automatisk ville blive sendt ud til flere forskellige lånegivere. På den måde er der større sandsynlighed for, at man kan opnå en godkendelse.

  2. Du skal ikke bruge nogle former for sikkerhed

  Der er en grund til at man overhovedet kigger på denne låneform. Lån uden sikkerhed er som navnet indikerer, et lån hvor man ikke skal stille sikkerhed. Her kan du låne uden at skulle et aktivt til rådighed for lånegiveren.

  3. Kreditvurderingen sker automatisk

  Når man ansøger om lån online, så bruger man sit NemID til at verificere sig selv. Når man kan gøre dette, så åbner man samtidig for muligheden for, at man kan foretage en masse forskellige tjeks. Det betyder at der er en algoritme der kan foretage hele kreditvurderingen, hvilket muliggøre det hurtige svar på sin låneansøgning.

  ULEMPER:

  1. Højere omkostninger

  Når der ikke stilles sikkerhed, så skal lånegiveren hente sin risiko ind et andet sted. Som tidligere nævnt så er det oftest i renten, at man henter denne ind. Det betyder at der oftest påløbes højere renter hos lånetageren. Derfor er det vigtigt, at man altid tjekker op på denne.

  2. Der er mange forskellige låneudbydere

  Der hersker ingen tvivl om, at det er blevet meget populært at udbyde lån uden sikkerhed på nettet. Derfor er der også kommet et hav af forskellige låneudbydere til. Dette kan gøre at det bliver sværere at gennemskue.

  3. Man kan ende op i en gældspræget situation

  Det er vigtigt at man har fuldstændig styr på, at man kan betale sin gæld tilbage. Når det kommer til lån uden sikkerhed, så kan det blive dyrt, hvis ikke man overholder låneaftalen. Derfor er det vigtigt at man ikke kommer til at misse betalinger. Samtidig er det vigtigt at man er 100 % bekendt med, hvad det kommer til at koste hver måned.