Hurtig lån online i 2024

SMS lån, hurtige lån kviklån - kært barn har mange navne. Vi har samlet en masse lån, som du kan få udbetalt rimelig hurtigt.

laanmigpenge-maskot-til-lån

Du er her: Hjem » Lån » Hurtig lån

betænksom

Hvad er et lån?

glad for at låne penge

Er det bare det?

blinker efter at have lånt penge

Tak for hjælpen

Kreditnu

Lånebeløb
4.000 - 25.000 kr.
Dine fordele med lån fra Kreditnu
Få svar på sms
Forhøj dit lån
Lån med straksoverførsel
Lån uden månedlige renter
Låneeksempel: 8.000 kr. over 12 mdr. Årlig debitorente: 0%. ÅOP: 24,99%. Mdl. ydelse: 750,73 kr. Samlet tilbagebetaling: 9.009 kr. Samlede kreditomk.: 1.009 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.009 kr. Ansøger skal være mellem 23-70 år samt opfylde kriterierne for samlet kreditværdighedsvurdering og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Amyfinans

Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Dine fordele med lån fra Amyfinans
Tilbud fra flere lånegivere
Simpel låneansøgning
God kundeservice
Fleksibel låneramme
Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Cashper

Lånebeløb
3.000 - 20.000 kr.
Dine fordele med lån fra Cashper
Hurtig overførsel af lånebeløbet
Nem udfyldelse af den online låneansøgning
Ingen ekstra omkostninger ved at indfri et lån før tid
Mulighed for at ændre på dit lån og din løbetid, efter du har lånt penge
Låneeksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er et hurtig lån?

  Et hurtigt lån er et online lån, som kan blive udbetalt rimelig hurtigt. Man kender dem både som smslån, kviklån, mobillån og lynlån. Fællestrækket for alle disse hurtige lån er, at de oftest er bestående af små beløb. Derfor betyder det også, at man oftest kan få disse med hurtig udbetaling. En anden ting er, at der oftest ikke skal stilles nogen sikkerhed overhovedet, hvilket gør at man nærmest kan få dem udbetalt inden for fem minutter.

  Førhen betød det, at hurtige lån havde en høj rente, men grundet det nye renteloft, så er dette blevet sat gevaldigt ned. Det betyder altså også, at der er kommet flere udbydere, som tilbyder hurtig lån.

  Hvad er et SMS lån?

  SMS lån er den typiske betegnelse for et hurtig lån på nettet. Grunden til man kalder det et sms lån er, at man kan tage det fra mobilen. Lånet er uden sikkerhed, og normalt kunne man få det udbetalt med det samme.

  Når man låner i dag, så godkender man låneaftalen med sit NemID. På den måde verificerer man altså, at man er den person man udgiver sig for. Derefter bliver pengene udbetalt til den nemkonto, der er tilknyttet det NemID.

  Et hurtig lån er ideelt for dig, som ønsker et lavt beløb udbetalt med det samme. Vi har på vores side samlet flere forskellige alternativer til dette.

  Hurtig lån med NemID

  Da NemID blev introduceret i Danmark skete der en revolution på det danske lånemarked. Tilgængeligheden og nemheden ved at ansøge lån på nettet blev lettere. Det betyder at man som almen person nemt kunne foretage en låneansøgning. Man behøvede ikke længere at skulle møde op i en bank, med en masse forskellige dokumenter. Og da majoriteten af den danske befolkning ejer en smartphone, betyder det altså også, at man kan gøre det lige meget hvor man er.

  Det eneste man altså skal bruge for at kunne få et hurtig lån er sit NemID. Har du dette klar, så kan du blot følge de få trin herunder.

  1. Vælg det lån fra lånelisten som passer dig bedst.
  2. Indtast de informationer som du bliver bedt om.
  3. Modtag svaret.
  4. Skriv under på låneaftalen.
  5. Modtag pengene.

  Ovenstående er ret generisk og dækker primært over de fleste låneansøgninger på nettet.

  Er det muligt for alle at få et hurtigt lån?

  Der er nogle helt klare krav i Danmark ift. at kunne låne penge. Det betyder altså, at det ikke er alle mennesker der bare kan forvente et online lån. Det er vigtigt at man ved, at bare fordi man opfylder de krav, som vi gennemgår herunder, er det ikke ensbetydende med, at man er sikker på at blive godkendt. Det er dog en rigtig god start, hvis man opfylder disse.

  Hvilken alder skal man have, hvis man skal have lån?

  De danske låneudbydere skal følge nogle helt gængse krav, som er beskrevet i loven. Her bliver der sagt, at man ikke kan optage et lån, hvis man ikke er myndig. Det betyder altså at man skal være over 18 år for at få et lån. Dog betyder det ikke, at bare fordi du er 18 år gammel, at du er sikker på at kunne få et lån. Det er nemlig den enkelte låneudbyder som sætter disse krav individuelt. De må dog ikke udbyde lån til folk under 18 år.

  Aldersspændet er varierende her i Danmark. Nogle udbyder kun lån til folk over 23 år, mens andre siger minimum 21 år. Det skal dog bemærkes, at der stadig er nogle, som har mulighed for at få lån, selvom man kun er 18 år, og søger hos nogle som ellers havde krav om en minimumsalder på 23 år. Sandsynligheden for at blive godkendt er dog lavere. Det samme gør sig gældende når man vender bøtten om. Er man over 70 år og gerne vil optage et lån, så falder sandsynligheden også. Dette baseres på en risikovurdering fra låneudbyderen. Sandsynligheden for et hurtig lån er dog større, da lånebeløbet oftest er mindre, end hvis man f.eks. vil optage et samlelån.

  Kan man få et lån trods RKI?

  Står man opført i RKI, så bliver det sværere at få et lån. Det er nærmest umuligt at finde en låneudbyder i Danmark, som er villige til at løbe risikoen. Vi er helt bevidste om, at der er mange grunde til, at man kan være opført her, og det er bestemt ikke personligt at låneudbyderne siger nej, men det er baseret på, hvor sandsynligt det er, at de ikke får deres penge tilbage.

  Nogle af de mindre lånebeløbsudbydere kan godt tilbyde lån trods RKI, men det er dog vigtigt, at denne sandsynlighed er lille.

  Er det vigtigt jeg bor i Danmark?

  Skal du bruge et hurtigt lån, så er det korte svar JA. Langt de fleste låneudbydere har et krav til, at man har en dansk folkeregisteradresse. Har man ikke dette, så er det i hvert fald ikke et hurtig lån længere.

  Er der andre krav som ville gøre det mere sandsynligt at få et hurtigt lån?

  Hvis vi prøver at sætte os i låneudbydernes sted, så vil der helt klart være nogle ting, som de også kigger på. Det er nemlig sådan, at ikke alle låneansøgninger behandles manuelt, men nogle af dem bliver vurderet af en algoritme. Denne algoritme er bygget på forskellige parametre, som denne vurderer på. Vi kommer herunder med en lille liste. Det er dog vigtigt, at man ikke lyver om disse, da det ville være et direkte brud på den låneaftale som indgåes.

  1. Din indkomst. Alle låneudbydere ønsker din indkomst oplyst. Disse vil oftest blive tjekket op mod skat. Har de ikke dette tjek, så vil man blive bedt om at dokumentere denne på baggrund af seneste lønsedler. Det er klart, at jo flere penge man tjener, desto bedre mulighed har man for et hurtigt lån. Dog betyder rådighedsbeløbet også en del, så selvom man måske ikke tjener lige så meget som en anden, så kan det samtidig være, at man ikke har de samme udgifter. På den måde er der altså stadig flere penge til at tilbagebetale et lån.
  2. Din sikkerhed. Er man medlem af en arbejdsløshedskasse, så har man oftest bedre muligheder for, at kunne få optaget et lån. Det er fordi en låneudbyder ville vide, at man stadig var økonomisk sikker, selvom man eventuelt skulle gå hen og miste sit arbejde.

   

   

  Disse lån er senest opdateret: “14.07.24”

  Samlino

  Lånebeløb
  10.000 - 500.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Samlino
  Helt gratis
  Nemt, sikkert og anonymt
  Uforpligtende
  Hurtigt og nemt
  Beregningseksempel: Lånebeløb på 10.000 kr. med en variabel rente på 6,0 % og et oprettelsesgebyr på 1.500 kr. (ÅOP på 9,18 %). De totale kreditomkostninger er på 6.821 kr. og det samlede beløb der skal tilbagebetales er 16.821 kr.

  Lånio

  Lånebeløb
  10.000 - 300.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Lånio
  Rente begyndende fra 3,49%
  Hurtig svartid - Få pengene med det samme
  Sammenlign lånetilbud fra flere banker
  Fleksible lånemuligheder
  Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret.

  Paymark

  Lånebeløb
  10.000 - 150.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Paymark
  Lav rente fra 9,90%
  Betal ud når du vil
  God kundeservice
  Lav rente
  Låneeksempel: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

  Nova finans

  Lånebeløb
  8.000 - 75.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Nova finans
  Lav rente
  Sikker ansøgning
  Hurtigt svar
  Uforpligtende!
  Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

  Annafinans

  Lånebeløb
  3.000 - 75.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Annafinans
  Hurtigt svar på din ansøgning
  Penge på din konto samme dag
  Sikker proces med NemID
  Ansøgning, der er nem at udfylde
  Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

  Lendme

  Lånebeløb
  10.000 - 300.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Lendme
  Nummer 1 på Trustpilot
  Danmarks største låneformidler
  Deres kunder sparer i snit 12.500 kr.
  Du får tilbud fra flere banker
  Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,31 - 15,71%. Etb. omk. 2.535 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 179.220 - 266.095 kr.

  Modus

  Lånebeløb
  10.000 - 50.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Modus
  Enkel ansøgningsproces
  Bruge pengene som du vil!
  God chatfunktion
  Kendt dansk brand
  Låneeksempel: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

  Kronelån

  Lånebeløb
  500 - 10.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Kronelån
  Smartere end kviklån, SMS lån og mobillån
  Hurtig udbetaling samme dag
  Online lån med høj kundetilfredshed
  Billigere lån med automatisk indberetning til SKAT
  Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  Vivus.dk

  Lånebeløb
  100 - 12.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Vivus.dk
  Du har pengene på din konto om 1 minut
  De spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til
  50% rabat i op til 30 dage
  Ingen skjulte renter og gebyrer
  Låneeksempel: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 812 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.812 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.102 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

  Ferratum

  Lånebeløb
  1.500 - 50.000 kr.
  Dine fordele med lån fra Ferratum
  Lån uden rente i 30 dage
  Straks svar
  God kundeservice
  Godkendelse via NEMID
  Låneeksempel: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 10.000kr. Samlede Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. ÅOP: 24,99%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. Den månedlige ydelse: 934,96 kr. Fast debitorrente: 22,51%

  Du kan finde et hurtigt lån i vores lånesammenligning. Her kan du samtidig se flere relevante informationer, som er gode at kende i forbindelse med et lån.

  Vi forfordeler ingen af de lån vi har. Vi ser gerne at du selv vælger det hurtige lån, som passer til dine krav.

  Du skal minimum være 18 år for at kunne få et hurtigt lån her i Danmark.

  Nej, det er ikke et krav. Men du skal have haft en dansk folkeregisteradresse i minimum 3 år, for at komme i betragtning.

  Du vælger det lån, som passer dig, fra vores liste. Herefter klikker du blot på knappen og indsender din låneansøgning gennem det skema, som kommer frem på skærmen. 

  Udbetalingen er forskellig fra lånegiver til lånegiver. Det kan tage alt fra 1 minut til nogle flere dage. Dette vil du kunne se på den låneaftale der bliver fremsendt.