Vil du gerne blive godkendt til et online lån?

Der er forskellige parametre, som kan hjælpe dig på vej, når du skal blive godkendt til et online lån. Vi kommer her på siden til at give dig nogle forskellige tips til, hvordan du kan forberede dig bedst.

laanmigpenge-maskot-til-lån

sådan bruger du vores side

betænksom

Sammenlign lån

glad for at låne penge

Vælg dit lån

blinker efter at have lånt penge

Ansøg lån

Der er oftest nogle krav som skal overholdes.

Er kontoen ved at være tom? Eller er der brug for ekstra penge? Det kan være fordi der skal laves noget på hjemmet, ting skal købes eller noget helt tredje. Om ikke andet så har du nok overvejet, hvordan dette skal finansieres. Skal man tage et online lån eller skulle man måske ringe til banken? Mulighederne er mange, men frygten er oftest stor. Man har ikke lyst til at stå skoleret overfor sin bankrådgiver.

Derfor er der mange der overvejer om man kan blive godkendt til et online lån. Processen ved et online lån er oftest "nemmere", da man ikke skal stå til ansvar overfor nogen. Du skal ikke snakke med nogen, og du skal heller ikke forklare noget. Derfor er det nemmere blot at sende en låneansøgning af sted uden kontakten. Og det er der bestemt ikke noget unormalt i. Det er faktisk sådan majoriteten af danskerne har det.

Spørgsmål: Lån alle bliver godkendt til - hvor finder jeg det?

Dette spørgsmål får vi ofte. Nogle brugere vil gerne vide, hvor man med sikkerhed kan finde et lån alle bliver godkendt til. Det er der desværre ikke. Alle lån på nettet har en eller form for krav. Dog er disse forskellige. Én ting man kan konkludere er dog, at disse krav oftest er væsentlig mere lempelige i forhold til dem som stilles af banken.

Hvordan kan du så blive godkendt til et online lån? Neden for vil vi prøve at komme med forskellige indikationer af, hvad låneudbyderne kan kigge på.

find ud af om du kan blive godkendt til at låne

Amyfinans

Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Dine fordele med lån fra Amyfinans
Tilbud fra flere lånegivere
Simpel låneansøgning
God kundeservice
Fleksibel låneramme
Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Har du fået en dyr tandbehandling?

Disse krav vil der blive stillet til dig som lånetager

Selvom der her bliver ridset nogle parametre op, så er det vigtigt at disse ses som værende vejledende. I sidste ende er det dit ansvar, at du lever op til de krav, som låneudbyderen stiller.

Din alder

Alle låneudbydere kræver at du som minimum er 18 år gammel. Der er dog flere som har en grænse ved 21 og 23. Dette kan man finde ud af ved at læse på deres hjemmeside.

Indkomst

Der skal næsten altid foreligge en eller form for fast indkomst. Der findes dog nogle, som ikke har dette som krav. Det er dog oftest de mindre lånebeløb, altså kviklån.

Bopæl

En af de ting som der er bred konsus omkring er, at du skal have en registreret dansk folkeadresse. Man kan ikke få lov at låne, hvis ikke man er registreret som boende i Danmark.