Dette skal du huske inden du lejer bil i udlandet

*Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Skal du på ferie et sted og har du planer om at leje en bil, sådan at du kan komme ud at opleve ting på egen hånd? Så er du ikke forskellige fra mange andre danskere, det er nemlig meget normalt. Fælles er dog, at det ikke er alle danskere der er klar over, at der er noget der hedder et internationalt kørekort. Derfor er der også mange, som kommer til at virke meget overrasket, når de lige pludselig bliver bedt om at vise dette.

Et internationalt kørekort er nemlig et dokument, som er blevet oversat til det sprog, som passer til det pågældende land, hvor du er i. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er alle lande, som benytter sig af dette.

Det skal fremvises sammen med et pas og sit almindelige kørekort, hvorfor det er vigtigt, at man har det sammen med de andre ting.

Åh nej tænker du måske? Det er sikkert svært at få fat i, men det er det slet ikke. Det er en simpel proces på internettet, hvor du udfylder nogle få informationer, og så bliver det ellers sendt hjem til dig – det er ret simpelt.