Få et lån som studerende

Når du er studerende er det oftest presset med penge. Det bliver dyrere og dyrere at bo i byen. SU’en stiger dog ikke helt i takt med boligmarkedet – Specielt ikke i de store byer. 

Er du ved at være træt af at leve af pasta med ketchup? Eller blive hjemme i weekenden, fordi der ikke er penge til en bytur?  De fleste studerer mellem 3-5 år. Selvom man er studerende burde man ikke gå ned på livskvalitet. Der er ingen grund til at vente med at leve godt. Ej heller at lade vær med at have de gode produkter.

Her kan det være en ide at tage et lån, for at udligne de manglende penge på din konto. Vi anbefaler ikke, at man bare låner penge for at have penge. Vi anbefaler til gengæld, at man tænker sig godt om inden. At få et lån som studerende betyder også, at man skal betale tilbage.

Har du overvejet et SU lån som er et lån som studerende kan tage

SU lån er altid værd at overveje, hvis man er studernede. Dette lån er kendt for at have lave renter under studietiden, og er derfor meget populært for studerende. 

Dog kan det ske, at du er studerende men ikke er SU pligtig. Du kan allerede have optaget det maksimale SU-låne beløb, men stadig har brug for penge. Måske har du endda brug for et for et hurtigt lån – måske til en computer, telefon eller lignende. Har du allerede SU lån, så kan du ikke få et engangs lån. Du kan altid finde information omkring dit SU lån på deres hjemmeside.

Her kan et kviklån være løsningen – Et kviklån bliver ofte omtalt som værende et minilån. Med et kviklån kan du låne et relativt lille beløb med en kortere løbetid end ved forbrugslån. 

Ligesom ved forbrugslån, så skal du ikke stille til sikkerhed med et kviklån. Derfor kan det være en af flere løsninger, hvis du har brug for en hurtig kapital.

En anden fordel ved at kviklån er at pengene kommer ind på din konto øjeblikkelig efter ansøgningen er godkendt. Her behøver du altså ikke at vente på at pengene skal være tilgængelige for dig. Derfor kan denne løsning være gavnlig hvis der kommer en uforudset betaling eller en pludselig hændelse der kræver flere penge end du besidder. 

Har du brug for et lån som studerende? Du kan finde vores anbefalede studielån her